dimarts, 1 de setembre del 2009

Festa i vins

Quan són festes, tots aprofitem per treure del celleret particular els millors vins que tenim, ja que no podem desmerèixer la gran cuina de les nostres Mares/Àvies amb qualsevol vi, el recorregut enològic d'aquestes festes ha estat variat i amb sort dispar.

Macizo 2008 Blanc del celler que Benjamín Romeo ha creat a Olesa de Bonesvalls (Penedès)
Garnatxa Blanca i Chardonnay
Perfumat en nas, lleuger en boca tot i que el vaig trobar una mica curt d'intensitat és molt equilibrat.
Preu 15,50€
Ens esperavem més d'aquest vi pel seu cognom, ens ha defraudat una mica, ens varem deixar recomanar per tenir un gran elaborador darrera i això no sempre és garantia d'èxit.

Coma d'En Pou 2003 del celler Barbara Forés (Terra Alta)
Garnatxa Negra (42%), Sirah (23,5%) Cabernet Sauvignon (21,%), i Merlot (13’5%)
Obert durant més d'una hora la primera impresió és de torrats intensos, una mica de xocolata i cafè, a mida que es va anar obrint més varem començar a trobar molt lleugerament els fruits vermells, és un vi molt rodó, en el que no hi ha cap nota de sobresurti excesivament sobre les altres, en boca sedós, lleuger i elegant. Un vi molt recomanable del que sense cap dubte repetirem.
Preu 18,50€
Des d'aquí salutacions i gràcies al Cèsar de Celler d'Algars, l'amiga del Joan de Mas de la Caçadora i la Carme per la simpatía i l'atenció a un turista enològic que es presenta sol i per sorpresa a fer una visita.

Elisabet Raventós Gran Reserva Brut Millesime 2002 (DO Cava)
Xarel·lo 40%, Chardonnay 30%, Monastrell 20%
Color Groc or, al nas és franc, d'entrada codony, mantequilla i fruits secs, en boca fresc i gustós, bombolla fina molt ben integrada, amb cos, et convida a repetir. Un molt bon cava amb criança, una sorpresa.
Preu 16,50€



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada